Pyörätuoliramppi / pyörätuoliluiska

Pyörätuoliramppi sujuvampaan liikkumiseen pyöräalustaisilla apuvälineillä

Pyörätuolilla tai muulla pyöräalustaisella apuvälineellä liikkuva ihminen tarvitsee portaiden sijaan pyörätuolirampin kulkeakseen tasoeroja sisältäviä väyliä. Pyöräalustaisten apuneuvojen käyttäjien määrä on suurentunut, eikä vanhojen rakennusten kulkuväylät yleensä ole suunniteltu näitä käyttötarpeita huomioiden. Moderni pyörätuoliramppi on ympäristöön sulautuva ja toimiva ratkaisu.

Pyörätuoliramppi ja esteettömyys
Esteettömyys mielletään usein pyörätuolia tai rollaattoria käyttävien asiaksi, mutta usein unohdetaan, että Jokainen meistä tarvitsee näitä tuotteita jossain elämän vaiheessa. Myös lastenvaunuja kuljettavat vanhemmat ovat iso osa esteettömyystuotteiden käyttäjiä. Esteettömyys on tärkeää nykyaikana imagollisesta ja jo myynnillisestäkin syystä. Esim. apteekki, johon ei pääse pyörätuolilla karsii niitä käyttäviä ihmisiä. Monet kulkuväylät ovat saneerattavissa esteettömän yhteiskunnan piiriin käyttämällä niihin suunniteltuja esteettömyystuotteita kuten ramppeja, luiskia ja kaiteita.

Loimaan Konepaja tarjoaa kotimaisia pyörätuoliramppeja vakiomallilla tai räätälöitynä asiakkaan tilat ja tarpeet huomioiden niin sisätiloihin kuin uloskin. Pyörötuoliramppien suunnittelussa on pyritty huomioimaan käyttäjäläheisyys, tästä yhtenä esimerkkinä pienisilmäinen verkko kulkupintana helpottaa liikkumista korkokengillä eikä tule helposti liukkaaksi lumisateellakaan. Pyörätuoliramppien lisäksi Loimaan konepajalta saa kaikki näihin liittyvät oheistuotteet kuten kaiteet, kulkutasot ym. Loimaan konepaja suunnittelee, valmistaa ja asentaa esteettömyystuotteet. Tarjoamalla kaikki palvelut saman katon alta pyrimme varmistamaan asiakkaan tarpeet hyvin huomioivat kokonaistoimitukset. Olipa tarpeesi millainen tahansa ota yhteys Loimaan konepajaan ja etsitään yhdessä ratkaisu tarpeisiinne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Markku Peltola
0400 615 706
markku.peltola@loimaankonepaja.fi

Hintaesimerkki asennettuna

Pyörätuoliramppi pituus: 6 metriä
Ritilän silmäkoko 17 x 79 mm
Kuvanmukainen ramppi RST-kaiteella
Asennus alueella Loimaa tai 40km säteellä Loimaalta (kysy tarjous asennushinnasta muualle asennettuna)

Hinta alv 0%
3960 euroa

Hinta alv 24%
4910 euroa

Kysy tarjousta muualle asennettuna! Pyydä tarjousta myös muista esteettömyystuotteista.

Markku Peltola
0400 615 706
markku.peltola@loimaankonepaja.fi